ر.ک
عنوان :

سردرد

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سردرد قسمت پیشانی با درد چشم وقتی چشم حرکت داده بشه. تب خفیف. سرفه خشک. سرد و گرم شدن بدن به مدت دو روز این علائم را دارم
کمی حالت تهوع هم دارم که می اید و میرود. فقط نوافن خوردم برای سردرد و اب نمک قرقره کردم و از بینی رد کردم و بخور دادم ولی بهتر نشدم

اگر سرفه خشک ادامه پیداکردیدوعلامت ضعف وبی حالی و تنگی نفس ادامه پیدا کرد،حتما سی تی ریه انجام دهید

🙏