A.K
عنوان :

کرونا

فوق تخصص ریه
آقای دکتر به خورده تنگی نفس دارم نفسمو هم 10 ثانیه نگه داشتم مشکل نداشت سرفه هم خیلی کم میکنم تب هم ندارم ولی نمیدونم تنگی نفس یا از استرسه چیکار کنم بفهمم کرونا دارم

با سلام با توجه به علائمی که می فرمایید حتی اگر کرونا هم باشد در حال حاضر اقدام خاصی نیاز ندارد تنها مصرف مایعات گرم و میوه جات فراوان و استراحت در منزل توصیه می گردد در شرایط موجود جهت بررسی کرونا آزمایش اختصاصی وجود ندارد لذا بررسی آن هم سودی نخواهد داشت.