م.ع
عنوان :

گرفتگی گلو

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ اتول ...
سلام دکتر من حدودا یکماه پیش کمی سرفه میکردم بعد یکماه سرفم قطع شده ولی خلطه پشت حلق پیدا کردم که با قرقره مخلوطه اب ولرم با سرکه سیب به صورت خلطه زرد رنگه چسبناک بیرون میاد.رفتم دکتر اموکسی کلاو625داد که با مصرفش تنگی نفس میگیرم ضمنا الان بعد قرقره اب وسرکه وقتی ته گلوم،ته زبانم رو تو اینه میبینم یه چیزی به صورت یه وصله زرد رنگ چسبیده به ته حلقم نمیدونم عفونت هست یا طبیعیه وجزء اجزای گلو هست اگر امکان داره راهنماییم کنید عکسش رو هم فرستادم.ضمنا کمی سوزش معده هم دارم.

سلام نگران نباشید اونی که میبیند کاملا طبیعی و جز آناتومی نرمال هست.بهش میگن اپی گلوت که شما قسمت بالایی اونو دارید میبینید که در بعضی افراد با بیرون اوردن زیاد زبان ممکن دیده بشه.یکماه امپرازول استفاده کنید و شستشوی مرتب داخل بینی هم بدید

🙏