م.ن
عنوان :

استفراغ شدید

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام آقای دکتر وقت بخیر، آقای دکتر پدر بنده با علائم مشابه آنفولانزا به بیمارستان مراجعه نمودند که تست cpr اون مثبت بوده و سی تی ریه ایشون درگیر عفونت بوده به تجویز متخصق عفونی با توجه به شرایط دو قرص هیدروکلرکین و اسلتامیویر تجویز کردند ایشون این چند روزه فقط استفراغ می کنه و حتی آب می خوره بالا میاره مجددا به متخصص مراجعه کردیم سرم و آمپول براش نوشت اما هنوز افاغه نکرده ممنون می شوم راهنمایی کنید بنده خدا یک هفته است غذا نخورده

میتوانید قرص دومپریدون قبل از هر وعده غذایی یکعدد بدهید

سلام متاسفانه آب می خورند بالا میاوردند البته استفراغ مربدط به قبل از مصرف دارو است

در موارد شدید میتواند از آمپول اندانسترون عضلانی یک عدد نیز استفاده کنید

اما اگر حتی با آمپول و سپس قرص فوق استفراغ کنترل نشود، باید بستری شوند.

بله امروز دیگه بستریشون کردیم