ا.ج
عنوان :

تیروئید پرکار با ورم چشم

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام ، یکماه قبل دکتر قرص اتوسترول برای کاهش ورم چشم داده روزی یکی 20میخورم،متی مازول هم روزی دوتا میخوردم کرده یکی ،لووکسین هم روزی یکی 50میلی میخورم،
الان تواین یکماه 4کیلو کم کردم،نمیدونم از قرص چربی ه،یا از متی مازول که یکی کم کرده،قرص زینک،ای،هیدروکرونیازید 50میلی هم روزی یکی میخورم
خوراکم هم کمتر شده،

سلام سوال شما دقیقا چیست؟ خیلی عجیب است که هم متی مازول میخورید هم لووتیروکسین . این ترکیب دارویی عجیب و غریب است.

دوبار دکتر م عوض کردم هر دو دکتر همین داروها رو دادن ،
الان تو این یکماه وزنم کم شده فقط نمیدونم بخاطر کم کردن قرص متی مازول یا خوردن قرص چربی
متی مازول روزی دوتا میخوردم کرده یکی
قرص اتوسترول هم روزی یکی میخورم، مدت یکماهه
میترسم تیروییدم باز پرکار شده چون طبق آزمایشات نرمال بوده

عکس اولین آزمایش قبل از شروع درمان پرکاری تیروئید را بفرستید

ورم چشم تیروییدی هم دارم شاید به همین خاطر قرص کم کاری وپرکاری با هم داده

به نظر من لووتیروکسین رو قطع کنید و متی مازول روزی یک عدد بخورید و یک ماه بعد آزمایش تیروئید رو تکرار کنید برای ادامه درمان برا ساس آزمایش جدید تصمیم میگیریم

علت لاغر شدن من در این یکماه از چیه،قرص چربی بخورم ؟

آزمایش شما مربوط به 19 بهمن است بیش از 40 روز از آن گذشته و ممکن است وضعیت فعلی شما متفاوت باشددر اولین فرصت آزمایش خود را تکرار کنید تا در مورد وزن هم قضاوت کنیم البته کاهش وزن شما ممکن است ربطی به تیروئید نداشته باشد