ز.ش
عنوان :

معده درد

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام
مادربزرگ72 ساله دارم
دو دفعه در هفته های گذشته پزشک عمومی رفتیم
و راینتدین .دایمتیکون.بی زاکودیل.دادن
رانتدین و 1 هفته صبح و شب 1 دونه مصرف میکنن
و طی مصرف ایی قرص ها علائم کم و زیاد میشود
الام مشکلی که به وجود اومده خلط پشت گلو سوزش سر معده دارن ...و گاهی قسمت بالای سینه سوزش میکنه
و چه دارویی تجویز میکنید برای بهبودی
و پرهیز غذایی؟
ممنونم از پاسخگوییتون
و بخاطر مشکلان پیش امده ایا الزامی به بردن به بیمارستان و دکتر هست یا خیر
و اینکه شم ویزیت در منزل دارین؟

سلام
پنتوپرازول 20 نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورند ( نیم ساعت بعد از قرص تیرویید )
غذای تند ترش ادویه نوشابه چای قهوه سیر پیاز سس لواشک شکلات چیپس پفک نخورند
حداقل 4 ساعت فاصله غذا با خواب هم رعایت کنند

اگر درد فشاری یا تنگی نفس داشته باشند به بیمارستان مراجعه کنند

ویزیت در منزل لزومی نداره، هزینه زیادی داره

و اینکه واسه خلط پشت گلوشون چه دارویی استفادا کنیم؟؟
ممنونم ازتون

میتونید شربت گایافنزین بدید
یک پیمانه صبح ظهر و شب

🙏