م.ح
عنوان :

مشاهده سی تی اسکن

فوق تخصص ریه
سلام. وقنتون بخیر. خسته نباشید. ببخشید همسر من قبلا مشکل آسم عصبی و آلرژیک داشتن و موقع بهار مشکلشون بیشتر میشد. اما امسال متاسفانه بیشتر شده. پزشک عمومی سی تی ریه نوشتن براشون و ایشون هم انجام دادن. پزشک عمومی عکس رو دیدن و گفتن مشکلی نیست البته هنوز ریپورت آماده نشده. لازم به ذکره که بگم ایشون متاسفانه تا 2 هفته پیش قلیون هم میکشیدند که خوشبختانه 2 هفته میشه ترک کردند. من میخواستم اگه امکانش هست شما هم ببینید عکس رو هم از لحاظ کرونا و هم از لحاظ توده های ریوی چون متاسفانه سابقه خانوادگی داریم. و اینکه سوال دومم اینکه آیا درسته که کسی که دخانیات رو کنار بگذاره، ریه خودش رو ترمیم میکنه؟

با سلام. کیفیت عکس ها یه مقدار پایین هست. در حد قابل مشاهده مختصر ضایعه در قسمت تحتانی ریه داره به نظر نمیرسه که مشکل مهمی باشد لذا در حال حاضر اقدام خاصی نیاز ندارد توصیه می کنم که فعلا دارای خودشون رو استفاده بکنند و در صورت علامت دار شدن تب سرفه خلط لرز و بدن درد به پزشک مراجعه کنند.

یعنی به نظرتون سرطانی هست؟
یا به کرونا مشکوک شدید؟
لازم هست که ریپورت آماده شد واستون بفرستم؟
و اینکه لطف میکنید بگین گه در صورت ترک دخانیات آیا ریه خودش رو بازسازی میکنه؟

ضایعه که دیده می شه خیلی به نفع کرونا نیست بیشتر نشان دهنده یک التهاب قدیمی میتونه باشه شاید هم با توجه به کیفیت سیتی اینجوری دیده بشه در حال حاضر اقدام خاصی نیاز نداره بهتره که به ریپورتش که آماده شد برام بفرستید.

چشم براتون میفرستم
🙏
چشم براتون میفرستم
سلام مجدد آقای دکتر
ریپورت آماده شد

سلام با توجه به ریپورت سیتی مشکلی در ریه وجود ندارد اقدام خاصی نمیخواد.

خیلی ممنون آقای دکتر از زحمات شما و کلیه ی کادر پزشکی. فقط ممنون میشم به سوالی هم که پرسیدم جواب بدین. آیا در صورت عدم مصرف دخانیات ریه خودش رو بازسازی میکنه؟ یا خیر. درضمن لازم به ذکره که بگم خانواده ما برای کمک به کادر پزشکی و اطرافیان و خودمون، نه سفر رفتیم نه از منزل بیرون میریم

در مورد عدم مصرف سیگار ریه به مرور بخشی از مشکلاتش را در صورت طولانی نبودن و شدید نبودن میتونه رفع کنه و خودش را بازسازی کند. از اینکه مسافرت نرفتیم و این خود مراقبتی را رعایت می کنید متشکرم.

من هم از اینکه وقت گذاشتین و به سوالاتم پاسخ دادین و زحماتی که میکشید ممنونم. پایدار باشید
🙏