ز.ض
عنوان :

گلودرد

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام اقای دکتر من یک ماهه گلودرد دارم یه دوره سفیکسیم خوردم ولی خوب نشد دکتر رفتم پنی سیلین 6_3_3 زدم همون روز بهتر شد ولی دوباره گلودردم شروع شد چن روز حس میکردم وقتی مایعات گرم میخورم میره سمت گوش راستم الان هم یکم اون حالتی که میرف سمت گوشم بهتر شد ولی همچنان گلودرد هنگام بلع غذا و آب دهنم رو دارم الان4روزه آزیترومایسین 500میخورم ولی هنوز گلودرد باهامه تبم ندارم لطفا راهنمایی کنید

این احتمالا ناشی از رفلاکس معده هست. با همکاران متخصص گوارش در همین اپلیکیشن مشاوره کنید