س.گ
عنوان :

تنگی نفس

متخصص داخلی
با سلام
جناب دکتر من مدت 4روز هست که احساس تنگی نفس گاهی همراه خس خس به همراه درد خفیف در ناحیه سینه دارم. تب و لرز و آبریزش ندارم.
فشارم 14.5 روی 9.5 می باشد.
ضربان قلب 62 می باشد.
ممنون میشم مشاوره بفرمایید

سلام و درود
ببخشید با تاخیر جواب دادم. می تونه علایم سرما خوردگی معمولی باشه. نگران نباشید فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشید. نکات بهداشتی رو رعایت کنید و 48 ساعت دیگر وضعیت خودتان را به من گزارش دهید.

ممنون حتما اطلاع میدم