م.ک
عنوان :

diarrhea

متخصص داخلی
با سلام. من حدود یک هفته ای میشه که اسهال دارم. باد معده و نفخ دارم و گاهی اوقات معده درد و باد توی معده ام میپیچه. تو این مدت هیچ علائم دیگه ای نداشته و ندارم(تب و خشکی دهان...). تهوع فقط یک بار روز اول. منتهی کم اشتها شدم. شدت اسهالم هم تغییری نکرده و تو این یک هفته ثابت مانده و به دفعات در طی روز باید چند بار دستشویی بروم

سلام
آیا قبلا چنین چیزی را تجربه کرده اید؟
آیا اسهال شما بد بو می باشد؟
آیا سابقه بیماری خاصی دارید؟

خیر قبلا سابقه اسهال نداشته ام. حدود شش سال پیش ورم معده داشتم و معده درد شدید ک اندوسکوپی کردم و درمان گرفتم و تا الان مشکل خاصی نداشتم. بیماری زمینه ای هم ندارم. اسهال و نفخ هم بدبو میباشد.

به نظر می رسد علایم سندرم روده تحریک پذیر باشد. قرص دایمتیکون روزی 3 بار بخورید. اگر نتیجه نداد منو در جریان قرار دهید.

اوکی ممنون اقای دکتر.حتما