ز.ص
عنوان :

زانو

متخصص ارتوپدی
سلام من دختری هستم که با مشکل زانوی پرانتزی بدنیا اومدم و از نوجوانی گاهی دچار درد زانو میشدم اما الان که 25 سالمه یکهفته پیش بعد از بیدار شدن از خواب متوجه درد بالای کشکک زانوهام موقع خم کردن شدم.. بدلیل شیوع کرونا نمیتونم از خونه بیرون بیام و امروز دردش خیلی بیشتر شد و احساس قفل شدگی هم داره.. چن روزه دارم دیکلوفناک میزنم.. چه دارویی مصرف کنم؟
در ضمن نه ورم داره و نه صدا میده.. اگه ورزش خاصی هم میدونید که میتونه کمکم کنه بهم بگید..

سلام درد بالای کشکک معمولا به دلیل التهاب چهار سر ران هست که باید فیزیو ترامی و مسکن مصرف بشه فعلا مسکن را ادامه بدین و استراحت تا در اولین فرصت معاینه انحام بشه

چشم.. بنظرتون پرانتزی بودن زانو باعثش شده؟ ینی ضعف عضلات ران هس؟
من تحرکم خیلی کم هس.. چرا این اتفاق برام افتاده؟

چون معاینه نکردم به طور قطعی نمیتونم بگم ولی معمولا با پرانتزی بودن شانس درد تو قسمت داخل زانو زیاد میشه نه بالای زانو

ولی ضعف عصلات ران میتونه علتش باشه

🙏
قبلا هم درد داشتم .. زیر زانو بود.. اونم دردش زیاد بود ولی بعد از چند روز خوب میشد.. اون علتش چی هس؟
احتمالا بخاطر قرنطینه ی خانگی عضلاتم ضعف داره.. حیاط داریم.. توصیه میکنین چن دقیقا در روز توی حیاط راه برم؟

الان که استراحت و مسکن وقتی درد کمتر شد حرکات ملایم کششی

سلام خانم دکتر من ورزشها از توی این سایت پیدا کردم:
https://drfallahclinic.ir/تمرینات-تقویت-عضلات-چهار-سر-ران-برای-به/
و متوجه شدم اینا همون تمریناتی هس ک یه مدت انجام میدادم ولی زانو درد میگرفتم.. من توی روزای عادی هم نمیتونم تا این اندازه ی روی زانوهام فشار بیارم.. و دردناک میشن.. من چیکار کنم؟ .. زانوی راستم خیلی بهتره و تقریبا دیگه مشکلی نداره ولی زانوی چپم هنوز درد میگیره موقع خم کردن و دو کناره ی زانوی چپم هم از دیروز دردناک شده! نظرتون در مورد مشکل من چیه؟
ببخشید کناره ی زانوی چپم حالت سوزش داره نه درد...

سلام اگه با تمرینات ساده چهار سر ران مشکل داربن نباید انجام بدین باید استراحت داد و بعد فیزیوتراپی با انواع لیزر پرتوان و ماگنت انجام بشه تا اگه ناراضی بودین mri بفرستین

ممنونم خانم دکتر .. ببخشید من قبلا برای مشکل زانو بریس استفاده میکردم ک دردهام رو خیلی خوب میکرد ولی از لحاظ ظاهری دوست نداشتم و دیکه استفاده نکردم.. الانم توی این سن فک نمیکنم بریس بتونه بهم کمک کنه.. با فیزیوتراپی چند درصد از مشکل زانو هام حل میشه؟ با توجه ب اینکه اسکلت پاهام نرماله و چیزی ک هر بار پزشکا گفتن این بود ک مفاصلم بیش از حد نرم هس و میگفتن مشکلی نیس در صورتیکه واقعا مشکل ایجاد کرده برام... حالا توی قسمت دستها و انگشتهام دردی نداره ولی قسمت زانو درد هم داره علاوه بر شکل ( توی نگاه اول فرد متوجه انعطاف پذیری بیش از حد انگشتهام میشه ولی کارکردش طبیعیه)
برای انجام فیزیوتراپی پیش متخصص ارتوپد برم یا توانبخشی؟ چون یه مدت بیخیالش شده بودم و فک میکردم پزشکا هیچ درکی ازدرد من ندارن و زود میگن مشکلی نیس .. اما حالا ک لیزر میگین خوبه واقعا دوس دارم از این درد نجات پیدا کنم،. .. ممنونم

پبش فیزیوتراپی باید برین که لیزر پرتوان بکار ببره

البته قبلش یه ارتوپد باید براتون نسخه کنه

🙏