ا.م
عنوان :

بلوغ زودرس

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم ک ...
سلام، دختر من 6سال و 4ماهه،سینه چپش حدود 2هفته پیش دردناک بود الان به حالت ژنیکوماستی زیر هاله سینه چپش سفت شده و البته از 2 هفته پیش متوجه شدیم که عرقش هم بوی تندی داره. دخترم ازوفاژیت مری و ورم معده داره و 3 ماهه که از داروی نکسیوم دوز 20 دو بار در روز و شربت موتیلیوم دو بار در روز استفاده میکنه که این موضوع را به دکتر گوارش اطلاع دادیم و دوز مصرف هرکدام از داروها رو به یکبار در روز کاهش داد البته این مدت هم از ترس ویروس از مکمل های سیستم ایمنی مرتب استفاده کرده ایم الان نگرانیم که این مورد میتونه یک ژنیکو ماستی در اثر استفاده از داروهای گوارش یا مکمل ها باشه یا دخترم داره دچار بلوغ زودرس میشه و راهکار چیست و در صورت بلوغ چقدر فرصت داریم که از داروهای پیشگیری برای بلوغ زودرس استفاده کنیم با توجه به ویروس کرونا تا جایی که بشه سعی داریم کمتر بصورت حضوری ویا حداقل دیرتر تا کم شدن خطر مراجعه کنیم لطفا میشه راهنمایی بفرمایید

سلام این بزرگی پستان مربوط به داروهایش نمی شود باید حتما از نظر بلوغ حتما بررسی شود بعد از تعطیلات با مطب تماس بگیرید

اطلاعات تماس: تهران، خیابان مدنی جنوبی، چهار راه گلچین، پلاک 508، طبقه 2، واحد 7
شماره تماس: 02177583894

مسیر یابی با ویز مسیر یابی با گوگل مپ