م.خ
عنوان :

گلو درد

متخصص داخلی
سلام دکتر وقتتون بخیر امروز صبح که بیدار شدم گلو درد دارم و میسوزه کمی به گوش میزنه واز گلو به قفسه سینه میسوزه اگه راهنمایی بفرمائید ممنون میشم ویا دارویی نیاز هست بفرمایید؟
تا الان خیر

مایعات زیاد مصرف کنید،خوب استراحت کنید،آب نمک هر12ساعت قرقره کنید،شربت دیفن هیدرامین هر8ساعت10 cc,قرص جوشانACc600هر12ساعت یک عدد
هر12ساعت یک عدد قرص کلداستاپ
درصورت تنگی نفس یاتب مراجعه جهت معاینه حضوری