س.ح
عنوان :

نفس کم میاره احساس میکنه که از طرف راست در میاد نف

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
با سلام من حسینی هستم از پارس اباد
شرح حال مامانم رو براتون گزارش دادم بالا
لطفا مشاوره و راهنمایی کنید.
با سپاس.
سلام دکتر جان خسته نباشی وقت عالیتیون بخیر سال نو بر شما وخانواده محترم تبریک عرض میکنم
میخواستم شرح حال مامان عرض کنم ،نفسش کم میاد ینی از طرف کلیه راست میگیره،خارش گلو،التهاب گلو ،خشک شدن گردن ،گوش طرف راست،درد لگن نمیتونه سرپا وایسه ،طرف راست ران درد میکنه،درضمن روماتیسم هم دارن ...
پریدنیزیون هم مصرف میکنن

اولا خیلی مواظبت از بابت تماس با افراد را داشته باشند
دوما حتما تب دقیق و میزان اکسیژن خون را از طریق انگشت(با دستگاه) بگیرید

اگر میزان اکسیژن بالای 93درصد بود و تب و لرز و تعریق و بدن درد ندارند، نگران نباشید

شربت دیفن هیدرامین هر هشت ساعت یک قاشق بخورند

تب ندارن
سپاس از پاسخگویی تون ،در اصرع وقت وضعیت بیمار رو اطلاع میدیم.