ا.ط
عنوان :

شنیدن صدای شدید تپش قلب در گوش راست

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر جان من یک بارم باشما مشاوره کردم گوش راستم صدای تپش قلب میشنوم دو روزه خیلی شدید شده خواب ندارم مخصوصا دراز میکشم بیشتره فرمودید قرص سفلکسیم 400بخورم که اونم خوردم 5شبه نتیجه نگرفتم استامینوفن هم خوردم ماه 5بارداری هستم دیشب رفتم درمانگاه گوشم معاینه کرده عفونتی نداره قطره بتاماتازون داده گفته برم بیمارستان قدس گوش حلق بینی....خانم دکتر امکان داره عوارض بارداری باشه ؟؟من 17پیشتون نوبت دارم برم بیمارستان بااین شرایط کرونا خطری نداره برای خودم و جنین؟

سلام عزیزم معمولا مسائل گوش به بارداری ربطی نداره ولی حواست به فشار خونت باشه که به احتمال زیاد نرمال هست ولی مشکل گوشت باید توسط یه متخصص گوش و بینی معاینه بشه نه پزشک عمومی ولی الان که تعطیلاته میدونم به متخصص دسترسی نداری ولی اگه شدیده و باعث بی خوابی شده برو قدس ببیننت

🙏

اگه زیاد مشکلی نداری که فعلا صبر کن اگه مشکلت زیاده و خیلی اذیتت میکنه مراجعه کن