ف.ر
عنوان :

کرونا

متخصص داخلی
بیمار در روز نهم مبتلا به کرونا با ضعف بسیار شدید همراه با گوارش نامتعادل و بی اشتها و شروع اسهال که ضمنا 10 عدد قرص هیدروکسی کلروکین را به تجویز متخصص ریه مصرف نموده آیا میشود برای ضعف از سرم همراه ب کمپلکس ب12 استفاده کرد و همینطور از آرامبخش برای بهبود خواب

سلام و درود
ببخشید با تاخیر جواب دادم
بلی میشه استفاده کرد.
قرص بیوتکسین هم که نوعی ویتامین است برای رفع ضعف خیلی خوبه. روزی یکی می توانید استفاده کنید.

🙏