آ.ر
عنوان :

عفونت دندان و باد لثه

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
سلام علیکم ببخشید مادر من چندین سال قرص اعصاب خورده و به شدت لثه هاش خرابه و تمام دندوناش از بین رفته اکثر دندوناش در حد ریشه مانده و اینکه به خاطر مشکلات اعصاب و گردنش که داشته نمی تونستیم خیلی ببریمش دکتر نمیتونه طولانی مدت صاف و کامل بی حرکت بخوابه که دندوناشو مثلا پر کنن یا ترمیم کنن. برا همین کلا هر چند سال یک دفعه و گاهاً در هر سال چند بار دچار عفونت دندون میشه یعنی یه قسمت از صورتش باد میکنه گاهی این عفونت ها با قرص مترونیدازول و آموکسی سیلین 500 حل میشه اما گاهی هم می بردیم دکتر و آمپول 633 هم چندتا میزدیم اما گاهی شدیدتر بوده که می بردیم بیمارستان و بهش سفازولین و آمپول های چرک خشک کن های قوی رو توی سرم در چند نوبت بهش تزریق می کردند بعلاوه یه سری قرص های قوی تر از اموکسیلین ها؛ حالا الان از پری شب دندون درد گرفت و براش اول آموکسی سیلین 500 و مترونیدازول داده ام اما جلوی تورم را نگرفت و تورمش بیشتر شد دیگه مجبور شدم کو آموکسی کلاو با مترونیدازول بهش بدم فکر می کنم در 24 ساعت حداقل از هر کدوم سه تا خورده اما هنوز جلوی باد گرفته نشده البته از چهار ساعت پیش تا الان فکر کنم بیشتر نشده اما اون مقداری که اومده بالا همونقدر مونده الان نمیدونم باید داروی دیگه ای بگیریم یا همین روال را ادامه بدین و اگه بدتر بشه چکار کنم با توجه به جریان کرونا نمیدونم سلاح دکتر ببریم یا نه البته قبلاً هم قبول نمی کردند و می فرستادند بیمارستانها اما الان بیمارستانهای کرج مرکز کرونا شده و کلا برا امپول زدن هم میترسم درمانگاه کرونا داشته باشه اما اگه واجب باشه چشم میبریم دیگه توکل به خدا.
جسارتا الان متن و براش خوندم اون قسمتی که گفتم 4 ساعت پیش تا الان بادش بیشتر نشده رو شک کرد گفت شاید یکم بیشتر شده باشه

سلام
به جای کوآموکسی کلاو به ایشون قرص کلیندامایسین 300 هر شش ساعت و همچنین آمپول پنی سیلین یک میلیون و دویست هر روز یکی تا سه روز بدهید
درصورتی که تورم کمتر شد قرص ها را ادامه بدهید تا یک هفته اما اگر بهتر نشد حتما به اورژانس بیمارستان مراجعه کنید تا دارو تزریقی دریافت بشه چون اینها دیگه قوی ترین داروهای خوراکی برای عفونت دندان هست
و بعد از این بیماری کرونا حتما پیگیر وضعیت کل دندان های ایشون باشید که دوباره این مشکل پیش نیاید
گاهی اوقات در مواردی شبیه مادر شما می توان با مشورت پزشک تمام کارهای دندانپزشکی را در یک جلسه و تحت بی هوشی انجام داد
تندرست باشید

ببخشید نمیشه امپول نزنیم بهشون ؟ جای اونم دارو بدید ؟ شرمنده ها واقعا ببخشید

ضمنا دارو کلیندامایسین با دارو سوکسینیل کونیل تداخل دارد در صورت مصرف آن مجدد پیام دهید تا دارد جایگزین به شما معرفی کنم

ببخشید نمیشه آمپول نزنیم بهشون جای اونم دارو بدید ؟ ینی به خاطر کرونا که درمانگاه رفتن مشکل داره جسارت کردم دوباره سوال کردم شرمنده. نه فک نکنم داروی سوکسینیل بخورن من اصلا نشنیدم این اسمو تا حالا ممنون که حواستون هست
فقط شرمنده دوز کلیندامایسین و مترونیدازول شش ساعت باشه ؟

خواهش می کنم
مشکلی نداره فعلا همین قرص ها یعنی کلیندامایسین و مترونیدازول رو برای دو سه روز بهشون بدید و ببینید که تورم کمتر میشه یا نه
تندرست باشید

🙏