س.ا
عنوان :

نفس تنگی

فوق تخصص ریه
سلام آقای دکتر من اول اسفند کیش بودم دقیقا قبل از اعلام شیوع کرونا ، بعد از برگشتن وضعیت مزاجم بهم ریخت و همزمان احساس نفس تنگی داشتم ، بعد از 10 روز وضعیت مزاجم بهتر شد ولی نفس تنگی باهام هست و دقیقا یک هفته قبل دو روز درگیر حالتهای سرماخوردگی بودم که با سردرد شدید و عطسه و آبریزش همراه بود ولی بعد از 2 روز خوب شدم ، با این حال هنوز نفس تنگی و درد در قفسه سینه از پشت رو دارم که یک روز خوبم و یک روز شدت پیدا میکنه ، دکتر رفتم برای کرونا تست ریه گفتن مشکلی نیست و اکسیژن خونم 98 بود ، بهم قرص جوشان اسلیت داد و آزیترومایسین ، عکس و براتون میفرستم ، ممنون میشم راهنمایی کنید بگید مشکل من مربوط به کروناست یا نه
در ضمن من 20 سال آلرژی دارم و درگیرم ولی الان چند سال شدت آلرژیم خیلی کمتر شده

با سلام. با توجه به نمای عکستون نیاز به گرفتن سی تی اسکن برای تشخیص قطعی دارید. جهت گرفتن سی تی اسکن به یکی از پزشکان نزدیک منزل مراجعه کنید و بعد از سی تی اسکن آنرا برام بفرستید.

ممنونم نیازی به آزمایش دارم ؟

یک ضایعه در ریه دیده میشه که بنظر میرسه عارضه عفونت باشه. لذا باید سی تی بگیرید. آزمایش فعلا نیاز ندارد

🙏

بستگی به سی تی اسکنتون داره.