م.ح
عنوان :

حساسیت

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
باسلام و عرض تبریک خدمت شما دکتر عزیز
بنده حسینعلی پور هستم از استان قزوین ،یک سال پیش برای درمان سرفه های خشکی که حدود ده سال داشتم آمدم کلینیک آلرژی، و بعداز مصرف بکسال داروهای شما 60 تا 70 درصد بهتر شدم ،داروهایی ک مصرف میکنم :نولپازا،قرص ملوکاست،اسپری بینی بودنا،اسپری سیمبیکورت .مصرف میکنم آخرین بار آخر بهمن 98 اومدم خدمتتون و آخر این ماه باید بیام خدمتتون آیا با توجه ب شرایط پیش اومده داروهایم را مصرف کنم ؟؟در ضمن موقع ورزش و کارهای سنگین به هیچ عنوان تنگی نفس نداشتم و ندارم ،فقط هم سرفه های خشک دارم
من پاسخی رو نمیبینم ؟

سلام
اگر فعلاحالت سرماخوردگی ندارید نگران نباشیدداروها را کامل ادامه دهید و اوایل ماه بعد تشریف بیاورید و اگر حالت سرماخوردگی دارید نیاز به معاینه دارید.