ص.پ
عنوان :

سنگینی قفسه سینه

متخصص داخلی
سلام یکماه بیشتره سرماخوردم ولی بعد از دوبار دکتر بهترشدم ولی خوب خوب نشدم پس عکس سی تی ریه گرفتم میخام ببینم مشکلم چیه ایا همون سرماخوردگیه یا کروناس؟درضمن من حساسیت فصلی و نیز لوزه ام رو در کودکی دراوردم.
درضمن سرفه وتب نداشتم وندارم الان

سلام و درود
سی تی با کیفیت بسیار خوب گرفته شده است. احتمالا حساسیت راههای هوایی بعد از سرما خوردگی است. جای نگرانی نیست. می توانید شبی یک قرص مونته لوکاست 5 میلی مصرف کنید. مصرف آنتی بیوتیک لازم نیست.

🙏