ه.م
عنوان :

سرفه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام و عرض ادب پسر بنده به نام آرین میاندهی بیمار شما هستند و 15 سال سن دارند. قبلا 2 نوع اسپری استفاده می کرد . چند ماهی بود که اسپری استفاده نکرده بود . حدود یک هفته است بیشتر اوقات صبحها و یا بعد از خوردن غذا سرفه های گاهی خشک و عمیق دارد . علائم دیگری نظیر تب ندارد و حال عمومی اش مساعد می باشد. شستشوی بینی را انجام می دهد . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . با عرض پوزش
به کد بیمار و نام اسپری ها دسترسی ندارم . سپاس بیکران

با سلام و احترام
به نظر میرسه که آرین مشکل تنفسی قابل توجهی نداره
لطفاً موارد زیر رو رعایت کنه
1- شستشوی بینی روزی 2 تا 3 بار
2- پرهیز از خوردن سیر و پیازخام، ترشی، زیتون، سس، نوشابه، شکلات، آجیل، فست فود و پرخوری
3- تا یکساعت پس از غذاخوردن دراز نکشد و فعالیت جسمی کافی داشته باشد
4- کپسول امپرازول رو صبح ناشتا و آخر شب بخورد

اگر تا چند روز بهتر نشد با من تماس بگیرید و رنگ و شکل اسپری های مصرفی رو برای من توصیف کنید

پاینده و تندرست باشید

🙏