ک.ص
عنوان :

تشنج

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
آیا تشنج فرد هنگام ضربه به سر خطرناک هست و چطور درمان می شود و آیا عواقبی دارد؟

سلام. ضربه به سر میتواند باعث تشنج بشود. اگر عارضه مغزی مثل خونریزی، حین ضربه اتفاق نیفتد، خطرش کمتر است. درمانش با مصرف داروهای ضد تشنج است که معمولا چند ماه باید ادامه یابد

[3/23،‏ 13:53] دارابی: تقریبا 4ماه پیش پسرم میخواست از روی مبل ملاق بزنه که با شدت کف سرش خورد روی زمین و به شدت هم صدا داد و بعد که اومدم پیشش چشماش رفت بالا و بدنش تا چندثانیه حالت تشنج شد و ما هم خیلی ترسیدیم بعد از چند ثانیه بی حال بود و حالت خواب آلودگی بهش دست داد و بعد خوابش برد و وقتی بیدار شد خدارو شکر خوب شده بود
[3/23،‏ 13:55] دارابی: یک ماه بعد یه بار دیگه از روی مبل افتاد و سرش اینبار با شدت خیلی کمتری خورد زمین و باز هم همون حالت قبل بهش دست داد و بعد از چند ثانیه کمی بی حال شد و بعد از چند دقیقه خوب شد
البته سلام
[3/23،‏ 13:53] دارابی: تقریبا 4ماه پیش پسرم میخواست از روی مبل ملاق بزنه که با شدت کف سرش خورد روی زمین و به شدت هم صدا داد و بعد که اومدم پیشش چشماش رفت بالا و بدنش تا چندثانیه حالت تشنج شد و ما هم خیلی ترسیدیم بعد از چند ثانیه بی حال بود و حالت خواب آلودگی بهش دست داد و بعد خوابش برد و وقتی بیدار شد خدارو شکر خوب شده بود
[3/23،‏ 13:55] دارابی: یک ماه بعد یه بار دیگه از روی مبل افتاد و سرش اینبار با شدت خیلی کمتری خورد زمین و باز هم همون حالت قبل بهش دست داد و بعد از چند ثانیه کمی بی حال شد و بعد از چند دقیقه خوب شد
[3/23،‏ 13:55] دارابی: با یک پزشک غیر حضوری مشورت کردم گفتند چیز مهمی نیست و ما هم پیگیری نکردیم
[3/23،‏ 13:57] دارابی: باز 2 روز پیش خورد زمین و سرش خورد زمین بازهم همون حالتی شد یعنی سفیدی چشماش رفت بالا و دست و پاش حالت تشنج شد و خلاصه خیلی وحشتناک
[3/23،‏ 13:57] دارابی: ما هم خیلی ترسیدیم
[3/23،‏ 13:57] دارابی: حالا تو این وضعیت کرونا هم نمی تونیم حضوری با پزشکی مشورت کنیم
[3/23،‏ 13:58] دارابی: و خیلی نگران هستیم
[3/23،‏ 13:58] دارابی: میخواستم ببینم دلیل این اتفاقات چی هست؟
[3/23،‏ 13:58] دارابی: و ما باید چه کاری انجام بدیم ؟
[3/23،‏ 13:59] دارابی: آیا راه درمانی وجود داره؟
[3/23،‏ 13:59] دارابی: چه کارهایی باید انجام بده و چه کارهایی نباید انجام بده؟

بهرحال باید مراقب باشید این مدل افتادنها تکرار نشه چون ممکنه عوارض ماندگار بگذاره. این ماجرای کرونا که تمام شد باید نوار مغز ازش بگیرید.

پسرم سه سالو نیمشه و اینکه دارویی چیزی ندارم دکتر؟مثلا کلاهی.مرسی
نداره
کجا ببرم واسه نوار مغزی یا خودتون هم انجام میدید؟

برای نوار مغز بچه 3.5 ساله باید مراکز اطفال ببرید، مثل مرکز طبی کودکان، کنار بیمارستان امام خمینی
ولی الان لازم نیست ببرید، کرونا که تموم شد ببرید.
فعلا چون آخرین حمله یکماه قبل بوده، دارو نمیخواد. اگر تب داشت شربت استامینوفن بدید تبش بیفته. سعی کنید دیروقت نخوابه و زیاد به موبایل نگاه نکنه
اگر مجدد حمله اتفاق افتاد خبر بدید

البته آخرین بار 2 روز پیش بوده نه یک ماه پیش

بله، فعلا به همین روال که گفتم ادامه میدیم.

🙏