م.خ
عنوان :

سرفه مداوم و سوزش ریه

فوق تخصص ریه
من کارمند بانک هستم. در آن زمان وایتکس در بانک اسپری می کردند. از هفدهم اسفند سرفه های من شروع شد و نفس تنگی و سوزش ریه هم دارم. سرفه ها در ابتدا خشک نبود. با مصرف یک ورق آزیترومایسین 250، سرفه های من خشک شدند. انواع دم نوش گیاهی هم مصرف می کنم. احساس میکنم ریه های من حساس شده. موقع خواب سرفه نمی کنم. در طول شب هم بیدار نمی شوم. در این مدت تب هم نداشتم. آیا دارو یا اسپری برای من وجود دارد ؟ من به شدت ناراحت و اذیت هستم.

سلام. می توانید یک دوره اسپری یا شربت سالبوتامول و قرص فکسوفنادین 180 هر شب استفاده کنید.

سلام. ممنون.
آیا این کرونا ست ؟ چون با توجه به شیوع ویروس، میترسم بروم کلینیک و تست کرونا بدم.
🙏

حتی اگر کرونا باشه فعلا نیاز به بررسی ندارد. در صورت تشدید علایم بررسی لازم خواهد شد.