ا.ب
عنوان :

نفس تنگی

فوق تخصص ریه
سلام مدت 1،2 هفته است تنگی نفس دارم و گلوم خلط داره هیچ علائم دیگه ای وجود نداره تب و بدن درد و ضعف و علائمی که نشون بده کرونا باشه فقط اخیرا در طول روز 2،3 تا سرفه که اونم ممکنه بعضی از روزها نباشه و من مبتلا به ام اس هستم و کپسول فینگولیمود مصرف میکنم که گلبول سفید خونم تو آزمایش آخر 4.9 بود و 2 ماه هست که جراحی بینی داشتم و همچنان بینی من برای نفس کشیدن آماده نیست جوری که بیشتر مواقع از دهان نفس میکشم و هر روز با سرم بینی رو باید شستشو بدم میخواستم بدونم با توجه به شرح جزئیات احتمال مبتلا شدنم به کرونا هست چون واقعا میترسم به مراکز درمانی مراجعه کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
یه مورد دیگه رو اضافه کنم نفس تنگی من همیشه نیست بیشتر عصر این حالت بهم دست میده و در زمان خواب مشکلی ندارم و کاملا از بینی نفس می کشم و در طول زمان خواب دهانم بسته است

با سلام توصیه می کنم در حال حاضر از کو آمو کسی کلاو 625 هر 8 ساعت یک عدد شربت دیفن هیدرامین یک قاشق هر 8 ساعت استفاده کنید. در صورت تشدید علائم یا بروز علامت های جدید مثل تب تنگی نفس قابل توجه کبودی انگشت ها و دهان و لب به بیمارستان جهت بررسی مراجعه کنید.

به پنی سیلین حساسیت دارم و گاباپنتین و دپاکین مصرف میکنم مجاز به مصرف داروهای تجویز شده از سمت شما هستم؟

پس از آزیترومایسین 500 روزی یک عدد و شربت دیفن هیدرامین یک قاشق هر 8 ساعت استفاده کنید.

🙏