ب.ص
عنوان :

عفونت ریه

فوق تخصص ریه
سلام.وقتتون بخیر.مادرم 30 ساله آسم داره.84 سالشه تو 5 ماه گذشته 2 بار به دلیل عفونت ریوی و کمبود سدیم و پتاسیم بستری شده.2 ماه قبل از بیمارستان مرخص شد.بعد از ترخیص تا یه مدت مشکل نفس تنگی و خس خس سینه نداشت و سرفه هاش هم قطع شد.اما 2 هفته هست دوباره سرفه خلط دار داشته تنگی نفس و دوسه روز هست که تنگی نفسش خیلی شدید شده و یک قدم هم راه نمیتونه بره.ضربان قلبش بالای 100هست و اکسیژن 85.چند روز پیش دکتر براش قرص ایروکاست 10با قرص الداکتون25 وقرص فورزماید 40 و کپسول ازیترومایسن 250 رو نوشت اما اثر نداره و عفونتش شدیده.از اونجا که سنش بالاست و شرایط طوری هست که نه میتونیم عکس و سی تی اسکن از ریه بگیریم از طرف دیگه هم بیمارستان خصوصی نتونستیم پذیرش بگیریم قرار شد که پرستار بگیریم و منزل امپولا رو تزریق کنیم.پزشکش آمپول مروپنم 1 گرم هر هشت ساعت و آمپول وانکومایسین 1 گرم هر دوازده ساعت و قرص پردنیزولون 50میلی و قرص تاوانکس رو تجویز کرد برای پنج روز که تزریق بشه.میخواستم با شما مشورت کنم .25 تا امپوله و خیلی هم سنگینه از طرف دیگه مادرم خیلی ضعیفه.میخواستم نظر شما رو بدونم همین امپولا رو استفاده کنیم ؟با تشکر

با سلام با توجه توجه به مسئله ای که مطرح کردید و شرایط بالینی شون بیماری ایشون بیماری پیشرفته ریوی است لذا درمان ایشان در منزل همراه با خطرات قابل توجه می باشد در صورت امکان در یکی از مراکز غیر کرونانی بستری و مورد درمان قرار بدید داروهایی که برای شما نسخه شده به طور معمول در بیمارستان استفاده می گردد اما در منزل می تواند عوارضی داشته باشد که برای شما قابل کنترل نباشد.

ممنون.حتما باید تزریق وریدی انجام بشه.نمیشه با انتی بیوتیکهایی مثل سفکسیم 400 یا تاوارکس عفونت رو کنترل کرد؟

داروهای خوراکی پاسخگوی مشکل ایشون نیست

با عرض معذرت یه سوال غیر پزشکی دارم کدوم یکی از بیمارستانهای خصوصی تهران غیر کرونایی هستند؟من شنیدم پذیرش نمیکنن مگر اینکه تست کرونا داده باشیم و جواب منفی بوده باشه.و برای تست هم کیت موجد نیست

بیمارستان نیکان و عرفان و عرفان نیایش پذیرش دارن .

ممنون از راهنمائیتون.موفق و سلامت باشید.
ببخشید فراموش کردم بپرسم دستگاه اکسیژن دائم روشنه و اکسیژن بهش میرسونیم.این که دائم با دستگاه اکسیژن بدیم برای ریه مشکل درست نمیکنه چون دستگاه رو خاموش میکنیم اکسیژن میاد رو 85

نه. باید اکسیژن رو بالای 90 نگه دارید.

ممنون.اکسیژن زیر 90 درصد رو چند ساعت در روز باید اکسیژن بدیم؟

باید همواره بالای 90 درصد باشه. هر وقت بدون اکسیژن زیر 90 میاد باید اکسیژن مصرف کنند.

ممنون آقای دکتر.موفق و سلامت باشید.