م.م
عنوان :

کبدوکرون

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام،خسته نباشیدمن مریم مرتاضم16سالمه ازخوزستان یه ماه پیش مراجعه کردم پیشتون گفتیدبعدیه ماه دوباره مراجعه کنم ولی بدلیل کروناازخونه بیرون نمیرم آزمایش،سنو،ستی اسکن نوشتیدولی ندادم بدلیل این شرایط،داروهام تموم شده چکارکنم؟

سلام
اصلا بیرون نمیری
پردنیزولون و ازرام طبق قبل استفاده میکنی و قطع نمیکنی اصلا و بعد کرونا میای ببینمت برای تنظیم داروها
خیلی مواظب خودت باش
اصلا بیرون نرو
دارو ها قطع نکن