ص.ن
عنوان :

سردی تخته پشت و گوش درد

متخصص داخلی
.دکتر من چند روز پیش رفتم بیرون و حدود نیم ساعت تو فضای باز بودم و هوا خیلی سرد بود .وقتی آمدم خانه احساس سرما تخت پشتم و گوش درد داشتم .با خوردن مایعات گرم بهتر شدم .اما امروز هم رفتم بیرون و دوباره این درد شروع شد و عرق سرد و گرم میکنم ،احساس میکنم نفس سرد میده تو ریه ام ،یکم هم بی اشتها شدم .حرارت بدنم را چک کردم 35.8 بود .در ضمن نوازد یکماهه دارم و شیر میدم .خیلی استرس دارم که ممکنه کرونا گرفته باشم.چیکار کنم

سلام
به نظر من مشکل خاصی ندارید نگران نباشید . شما همه چیز را رعایت کرده اید جای نگرانی نیست. استرس را از خودتان دور کنید. در حتل حتضر دارو لازم نیست. اگر تغییری در علایم ایجاد شد به من گزارش دهید.

دکتر خدا خیرت بده ، بخدا داشتم از استرس سکته میکردم .چشم حتما از وضعیتم بهتون گزارش میدم