ح.ک
عنوان :

خلط سبز رنگ در گلو

متخصص داخلی
درود بر شما. حدود 10 روز پیش خلط گلو داشتم که ادامه داشت. با مشورت دوست پزشکم کوآموکسی کلاو رو شروع کردم ولی اصلا خلط سبز رنگ که با سرفه بیرون میاد تموم نشد. دو روز هست که دیگه آنتی بیوتیک نمیخورم و دیروز و امروز آنتی هیستامین خوردم باز هم خلط سبز رنگ هست. هیچ علامت دیگه ای مثل گلو درد ، تب ، بدن درد ، سرفه ، سر درد ندارم.
لطفا راهنمایی بفرمایید و نظرتون رو بهم بگید. اگر هم دارویی هست که باید استفاده کنم بفرمایید. سپاسگزارم.

سلام و درود
سلام می تونه علایم سرما خوردگی معمولی باشه. نگران نباشید فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشید. مصرف آنتی بیوتیک اصلا لازم نیست. می توانید 10 عدد قرصی به نام فلوموسیل جوشان از داروخانه تهیه کنید و روزی ا قرص مصرف کنید من را در جریان قرار دهید.

ممنونم دکتر جان. اصلا علائم سرماخوردگی ندارم تو این تقریبا ده روز. چشم حتما فردا تهیه می کنم و شروع می کنم.
باز هم از پاسخگویی شما کمال تشکر رو دارم.

خواهش می کنم در خدمت شما هستم.

سلام روز بخیر. دکتر فلوموسیل اثری نداشت ، تاوانکس دارم استفاده می کنم انگار اونم تاثیر نداره ! نمی دونم چیکار کنم خسته شدم دیگه از این خلط و الان خرخر سینه که باید برم سرفه کنم بیاد بیرون خلط

سلام مجدد
به نظر من آنتی بیوتیک لازم نیست.اصلا در این شایط خوب نیست. اگ می توانید گرافی قفسه سینه بگیرید و برای من بفرستید.

دکتر جان وقتی آلرژی نیست پس چی هست آخه ؟
تو این شرایط کرونا هم بیمارستان رفتن واقعا ریسک هست ! نمی دونم والا

پس قرص آیروکاست 5 میلی شرکت عبیدی تهیه کنید و صبح و شب یک قرص مصرف کنید.