ز.ج
عنوان :

گلودرد و کرونا

متخصص داخلی
باسلام
من تقریبا یک هفته هستش گرفتی گلو سرفه همراه خلط بدون چرک دارم
هیچکدوم از علائم دیگه کرونا ازجمله تب و لرز و یا تنگی نفس و از دست دادن حس بوسایی رو ندارم ممکنه من به ویروس کرونا مبتلا شده باشم ولی بعد از یک هفته از شروع سرفه هنوز علائم دیگه ظاهر نشده باشه من و همسرم یک هفته هست از خونه بیرون نرفتیم و همسرم هیچ علائمی نداره
ممکنه من آلوده باشم و هنوز علائم باهم ظاهر نشده باشه

سلام
به نظر من مشکل خاصی ندارید نگران نباشید احتمال کرونا خیلی کم است ولی در شزایط اپیدمی همه ما باید هوشیار باشیم تنها در این صورت می توانیم زنجیره انتقال کرونا را بشکنیم. اگر تغییری در علایم ایجاد شد به من اطلاع دهید.

🙏