س.ح
عنوان :

درد بالای زانو

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام آقای دکتر
توی پام پلاتین هستش الان چند روزی میشه که بالای زانوم کمی متورم شده و قتی که تکونش میدم درد شدیدی میگیره میخواستم بدونم احتمال شکستگی پلاتین هستش؟!
چی کارکنم که دردش کم بشه چه پماد یا دارویی مصرفکنم که دردش کم بشه خیلی ممنون میشم که راهنمایی کنید.

سلام آمپول کتورولاک بزنید پماد رهامین روزی دوبار استفاده شود با جراح خود مشورت کنید