ط.ب
عنوان :

کورونا

متخصص داخلی
05 فروردین
سلام وعرض ادب من یه اقای چهل ساله سیگاری هستم سه هفته پیش سرفه خلت دار داشتم وگلوم درد میکرد چون در حنجر خود ندول دارم مجبور بودم دگزا متازون مصرف کنم اما زمانی که کرونا امد من متوقف کردم دوتا امپول دوروز درمیان داشتم و یکی هم شیر رنگ بوددکه هفته ای یکی میزدم بعداز توقف من چند روزی مریض بودم که مجبور شدم به پزشک مراجعه کنم و دکتر هم برام پنیسلین و ازیترو مایسین تجویز کرد کنارشم دگزا متازون که من دگزارو نزدم اما پینی سیلین رو زدم و قرص ازیترو رو خوردم حالم خوب شد که درحال حاضر دو هفته شده و چند روز پیش صبح بیدار شدم دیدم هوای خونه خیلی سرد شده و پنجره باز مونده بود والان سه روزه من گلودرد دارم و احساس میکنم نفس کشیدنم مشکل شده البته خیلی جدی نیست همچنان خلت دارم هروز و احساس میکنم نفسم مشکل بالا پاین میشه احساس میکنم یه چیز سنگین رو سینمه حالا نمیدونم از ترس و استرس اینجوری شدم یا واقعا کرونا دارم خیلی میترسم که دیر بشه ریه هام از کار بیوفته و من بعد متوجه بشوم به همین علت مزاهم شما شدم کمکم کنید ممنون میشم راهنماییم کنید اقای دکتر
02:16
درضمن ادسه هم دارم بدونه الریزش بینی روزی چندین ادسه میکنم

اقا دکتر ناگفته نمونه وسط سینم هم یه درد خفیف حس میکنم احساس میکنم استخان سینم یه کوچلو تیر میکشه

گفتم شاید لازم باشه اینهارو بدونید ونظرتان را بفرمایید

سلام
می تونه علایم سرما خوردگی معمولی باشه. نگران نباشید فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشید. داروهای خبی به شما دادن. قرص سرماخوردگی کوریزان از داروخانه تهیه کنید و هر 8 ساعت یکی مصرف کنید. ولی مشکل اصلی شما سیگار است. تا هنوز دیر نشده فکری بکنید.

🙏
اقای دکتر بعداز اینکه رفتم بیمارستان از بنده عکس گرفتن و دکتر گفت ورودی ریه هات یکم مشکوک میزنه و ازمایش نوشتن بعد که برگشتم جواب ازمایش رو نشون بدم پزشک عوض شده بود و یک خانم دکتری که ازمایشم رو بهش نشون دادم گفت هیچ مشکلی نیست و برای من زاکسیم 400واسپکتران نوشت امروز اخرینش مصرف کردم و تمام شد وقتی مصرف میکنم معدم درد میکنه ولی واقعیت حالم بهتر شده و احساس میکنم این ندول حنجرم هم داره خوب میشه البته کم کم حال میخواستم از شما سوال کنم به نظر شما زاکسیم سر خود یه دوره دیگه از دارو خانه تهیه کنم مصرف کنم یا نیاز نیست الان عکس ازمایش راهم میفرستم برایتان

سلام
لطفا عکس و آزمایش را بفرستید
ببخشید با تاخیر جواب دادم. شیفت طولانی و خستگی بسیار.