م.ه
عنوان :

پولیپ روده

فوق تخصص گوارش و کبد
باسلام وعرض خسته نباشید،بنده یک ماه پیش کولونوسکوپی انجام دادم دوتاپولیپ روده داشتم کوچیک روبرداشته از پولیپ بزرگ آزمایش گرفتن که جوابشوبراتون ارسال میکنم،داروهایی که بعدازگرفتن جواب آزمایش برام تجویزشده بامعده ی بنده سازگاری نداره وبه شدت دچارمعده درد میشم،اول اینکه لطف کنین داروهاموعوض کنین،دوم اینکه آیااین پولیپ قابل جراحی هست؟ودرآخراینکه برنامه غذایی خاصی روبایدرعایت کنم؟ممنون

سلام
علت انجام کولونسکپی چی بود؟

دردشدیددرناحیه ی راست شکم

سابقه خانوادگی پولیپ یا سرطان روده؟

خیر

این داروها برای پولیپ لازم نیست بخورید
احتمالا نفخ داشتید و اینها را تجویز کردند
میتونید همه را فعلا قطع کنید

آقای دکتر شبها ازدرد دل خواب ندارم،واسه دردمعده هم داروی خاصی نخورم ،آیااین پولیپ قابل عمل کردن هست،رژیم تغذیه ای خاصی پیشنهاد میدیدممنون دکترعزیز

ظاهرا پولیپها را در اوردن و نیازی به جراحی نیست
این پولیپها درد ایجاد نمی کنند

لبنیات، نان، آجیل چای قهوه نخورید

پنتوپرازول 20 نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورید

🙏
سلام آقای دکتر وقت بخیر برای درمان ورم معده ودرد شدید چه دارویی توصیه میکنید ؟یک هفته است درد شدید و ورم دارم امپول رایمیتیدین وقرص وشربت خوردم خوب نشده .

پنتوپرازول 20 نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورید غذای تند ترش ادویه نوشابه چای قهوه سیر پیاز سس لواشک شکلات چیپس پفک نخورید حداقل 4 ساعت فاصله غذا با خواب هم رعایت کنید

🙏