ع.ب
عنوان :

اسهال و حالت تهوع و دل پیچه

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام جناب دکتر،من حدودا یک هفته قبل دچار مشکلات گوارشی شدم ،معده درد و حالت تهوع داشتم و دل پیچه شدید میگرفتم و اسهال بودم طوری که بی اشتها شدم و ضعف سر و سرگیجه هم میگرفتم،به دکتر مراجعه کردم و قرص افلوکساسین 200 رو به مدت 4 روز هر 12 ساعت مصرف کردم.الان گه سه روزی هست که قرص رو قطع کردم باز هم همون علایم اومده سراغم
خواب الود هستم و دل پیچه و درد شکم و درد معده دارم و بی اشتها شدم
خواستم بدونم ایا ویروس کرونا مشکلات گوارشی هم داره؟ خیلی نگرانم

سلام ،شرح حال شما به درگیری کرونا می خورد.بیماران زیادی با این شرح حال داشتم .بهترین کار استراحت و تزریق سرم با ضد تهوع می باشد.درگیری گوارش همه خوب می شوند ولی یک دوره سختی را می گذرانند.نیاز به انتی بیوتیک ندارید.موز،سیب وسیب زمینی ویا هویج آب پز با نمک مصرف کنید.قرص کلسیم و استامینوفن کدئین با پودرORSهم خوبه مصرف شود.کلا دوره بیمار ی با ضعف نزدیک به دوهفته شایدطول بکشد

ایا نیاز به اسکن از ریه و دادن تست نیست؟

تا زمانی که تنگی نفس نداشتیدویا سرفه ،نیاز به انجام سی تی ریه نیست .آزمایش را نی توانید انجام دهید

ببخشید دکتر موقع غذا خوردن تنگی نفس میگیرم جوری که نمیتونم غذا بخورم و سرم گیج میره

سرم تراپی انجام دهید.اگرسرفه با تنگی نفس داشتید،سی تی انجام دهید

سرفه و علایم سرماخوردگی ندارم اصلن،فقط درد معده دارم و نمیتونم غذا بخورم
🙏