ز.د
عنوان :

تغذیه باشیر مادر

متخصص بیماری های کودکان
با سلام دخترم 3ماهو6 روزشه.از اول سینمو نگرفت من هم شیرمو میدوشیدمش و تو شیشه بهش میدادم ولی بخاطر رفلاکسش بهش شیر خشک ببلاک ای ار میدم اما الان دیگه شیرخودمو نمیخوره بخاطر رقیق بودن اینکه میپره تو گلوش.الان نمیدونم چیکار کنم که باز هم شیر خودمو بخوره.واینکه شیرخشکو باسری دوقطره میدم و شیر خودمو باسری یک قطره .نمیشه شیر خودمو باشیر خشک مخلوط کنم؟

سلام بله میتوانید شیر را مخلوط کنید یا آرد برنج یک قاشق نرباخوری به شیر اضافه کنید تا غلیظ شود

🙏