ف.م
عنوان :

کولیک و نفخ و دل پیچه نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام دخترم 27روزش هست از روز اول دلپیچه بقدری داشت وداره و دایم به خودش میپیچه و گوله میشه دائم گریه میکنه نمیخوابه .قطره کولیک هم تاثیر نداره و اینکه شکمش دائم کار میکنه و اسهال میزنه.
روی صورتش از بیمارستان جوش سفید زده بود ی تعدادیش همچنان هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام بیشتر شیر خودمو و یک الی دوبار در روز شیر خشک گیگوز مصرف میکنه
منتظر جوابتون هستم

شیر خشک به نان اچ آ یک HA1 تبدیل شود و خودتان لبنیات گاوی و محصولات گوشت گاو مصرف نکنید و قطرهeasy colهر شش ساعت شش قطره با شیر مصرف شود. قطره پدیا لاکت روزی پنج قطره مصرف شود اگر بهتر نشد بیاورید مطب