ر.ک
عنوان :

کرونا

متخصص داخلی
با سلام. من خانم 32 ساله به مدت یک هفته هست که سردرد و سرفه خشک دارم کمی حالت تهوع و تب خفیف که میاد و میره. از امروز حس میکنم وقتی سرفه میکنم مقدار خیلی کمی خلط هم تولید میشود گه قبلا اینطور نبود و از دیشب حس سوزش در نای و ریه دارم. دارو چیزی نخوردم فقط هر روز بخور و شستشوی بینی و گلو با سرم شستشو. آیا من کرونا دارم؟ لازمه برم دکتر؟ ممنون میشم جواب بدید

سلام
به نظر من مراجعه لازم نیست. می تونه علایم سرما خوردگی معمولی باشه. نگران نباشید فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشید. قرص سرماخوردگی کوریزان از داروخانه تهیه کنید و هر 8 ساعت یکی مصرف کنید. باز اگر مشکلی بود من در خدمتم. با من در تماس باشید. نگران نباشید لطفا

🙏