ا.ح
عنوان :

حساسیت

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و وقت بخیر مجدد،
پیرو سوال قبلی،
اگه ممکنه، میخواستم تفسیر جواب آزمایش رو بدونم، میزان حساسیت نوزاد من کم هست یا زیاد؟
و یه دارویی بابت رشد استخوان بندی نوزادم معرفی کنید، چون خیلی ضعیف و لاغر به نظر می رسه...
( پ.ن : نوزاد دختر 5 ماه و 14 روزه با وزن فعلی 7 کیلو، قد66، دور سر 44
موقع تولد، وزن 3 کیلو، قد 47.5، دور سر 33 )
ممنون از وقتی که میزارید...

سلام آزمایش کامل نیست ولی دراین حد فقط موید آلرژی,کودک به لاکتوز شیر است
رشد کودک طبیعی,است و فقط,کافی است به منحنی رشد کودک مندرج در مشت کارت واکسن بهداشت نگاه کنید