ر.م
عنوان :

کوتاهی آشیل تاندون

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام خسته نباشید پسرم ازنوزادی کوتاهی اشیل تاندون داره و الان دوسالشه با کف پا راه می ره ولی سرعتش که بیشتر میشه رو پنچه راه می ره تا یک سالگیش به فیزیوتراپی بردم وتاالان هم کشش میکنم بنظرتون خوب میشه با کشش کاملا. وعلت این بیماری چیه پسرم از لحاظ رشدی خوبه.

سلام در تعدادی از کودکان تمایل به راه رفتن روی پنجه وجود دارد و بیماری محسوب نمی شود معمولا با گذشت سن خود بچه ها تمایل به راه رفتن متعارف پیدا می کنند فیزیوتراپی لازم نیست کشش عضلات پشت ساق مفید است نگرانی ندارد در وقت مناسب برای معاینه ایشان را ببینم