خ.ا
عنوان :

اندو متریوز

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خسته نباشید
من 25 سالمه متاهلم
2سال پیش عمل اندومتریوز انجام دادم و بعد اون 2سال ویزان مصرف کردم برای پیشگیری از اود بیماریم
الان 2ماهه قرصمو عوض کردم و مارولین مصرف میکنم 5روزه پریود شدم با این که قرصمو میخورم هم درد پریود دارم هم خونریزی حالا نه به اندازه ی یه پریود کامل ولی هم درد دارم و هم خونریزی .
یه کم استرس دارم چون الان به دکترم دسترسی ندارم یعنی ازونجایی که قرنطینه خانگی شدیم جرعت ندارم برم بیمارستان یا دکتر
شما میتونید راهنماییم کنید لطفا.
راستی باردار هم نیستم تازه تست دادم

سلام
خوب اندومتریوز درمان در حقیقت ندارد،و با داروهایی مثل مارولون یا ویزان فقط غیر فعال شده و درد و خونریزی کم میشود،والا اثرش را بر ایجاد چسبندگی و کاهش رزرو تخمدان میگذارد،شما عمده ترین کارتان این است که اگر قصد بارداری دارید زودتر اقدام کنید،چون مهمترین چیز در تندومتریوز حفظ باروری است،و اگر کسی بچه نخواهد درمان اصلی اندومتریوز برداشتن رحم وتخمدان است.برای توضیحات بیشتر لطفا مبحث اندومتریوز را از سایتم بخوانید و اگر سوالی بود باز هم بفرمایید.
www.drnedakazemi.com