س.م
عنوان :

ercpمجدد برای تغییر استند به فلزی

فوق تخصص گوارش و کبد
اقای دکتر من مریض دومی هستم که دیروز پیام دادم استند پلاستیکیش مسدود شده بود پدرم از دیروز صبح ناشتا هستن امکانش هست امروز مجدد ercpانجام بشه چون خارش شدید دارن و زردیشون داره بر میگرده

پزشک گوارش امروز دکتر باقری هستند و ایشان باید شما را ببینند و تصمیم بگیرن

من فردا بیمارستان هستم ولی در بخش کرونا

امکانش هست شما به دکتر باقری سفارش کنید انجام بشه چون از دیروز صبح ناشتاس و خارشش به قدریه که بدنشو خون انداخته،و اینکه اگر نشه فردا خودتون انجام میدین؟

صحبت کردم
آزمایشات و زردی نسبت به قبل از استنت پلاستیکی بهتر شده و شاید استنت هنوز کار میکنه
قرار شد بررسی بکنند

🙏
سلام مجدد اقای دکتر پدر منو ساعت 11بردن برای mrcp الان رفتم بخش اندوسکوپی گفتن دکتر باقری رفته،فردا خودتون این کارو انجام میدین؟؟

سلام
عکسها را دیدم
بنظر میاد ercp لازم دارند، مساله اینه که چون کاندید جراحی هستند بهتره که استنت فلزی نزاریم

استنت پلاستیکی هم احتمال خم شدن یا افتادنش هست
مکر اینکه استنت پلاستیکی دم خوکی بزاریم، که فکر نمی کنم موجود داشته باشیم

میتونم از جایی تهیه کنم ،میخوایم عمل کنیم ولی نه بیمارستان خصوصی نه دولتی کسی نیست که عمل کنه
استند دم خوکی رو از کجا میتونم تهه کنم اقای دکتر

ممکنه شرکتها داشته باشند
مهندس شیرزاد شرکت اندوفلکس
98 *****912 593 *****9058

قیمت حدودیشم میفرمایید

آقای محمدزاده
شرکت بستون
*****091234

دقیقا باید چی بگم

نمی دونم
باید حدود 1-2 میلیون باشه
استنت پلاستیکی صفراوی دم خوکی
Plastic biliary stent double pigtail 10fr 6cm

با جفتشون هم تماس گرفتم موجود نداشتن ،اقای دکتر شما به نظر شما چه کاری انجام بدم ؟
اگه جسارت نباشه شماره من *****091245،اگر نیازی بود،بازم ممنون  از این همه پاسخگوییتون ،
اقای دکتر یه خانومی از یه شرکتی تماس گرفتنن گفتن پنج و ده سانتی داریم شیش موجود نداریم به سی چهل جا هم زنگ زدم هیچ جا نداره

اقای ارض پیما دارند
قیمتش هم گفتند 300 تومن
*****090139

من فردا صبح از مرکز تامین دانشگاه میپرسم، اگر موجود بود دیگه نیازی نیست شما تهیه کنید

سلام اقای دکتر شرمنده مزاحم شدم پدرم از صب ناشتا هستن کمی درد شکمی دارن تو ازمایشی که ازشون گرفتن گفتن امینازشون بالاس الان بعد چند ساعت مجدد دارن ازمایش میگیرن ،گفتن فعلا چیزی نخوره،خواستم ازتون سوال کنم ببینم این مشکل طبیعیه

سلام
دردشون زیاده؟
عدد آمیلاز چند بود؟

زیاد نیست ،
گفتن صبر کنید خانم دکتر بیاد عددشو بگه

احتمالا از فردا مایعات شروع بشه

سلام اقای دکتر خسته نباشید ،ببخشید این چند وقت زحمتتون دادم یه سوال داشتم پدرم زیر دنده چپ و راست سوزش و درد داره سمت چپ بیشتر ایا طبیعیه؟

سلام
سوزش اشکالی نداره
پنتوپرازول صبح ناشتا بخورند

ممنون.اقای دکتر ببخشید ما کسی رو نداریم برای پیدا کردن دکتر ،بالای ده بارم رفتم بیمارستان فیروزگر بلکه دکتر بقایی یا دکتر منصوریانو ببینم ،شما دکتر ماهری رو نمیشناسید که تو بیمارستان ازاد و یا دولتی عمل کنه بعد تعطیلات

توی تهران همینها هستند و نکی دونم برنامشون در این اوضاع کرونا چطوریه

توی شیراز میشناسم، میتونید شیراز برید؟

اگر قبول کنن عمل کنن فردا صبح میبرمش مشکلی نیست،

فکر کنم قرار بود اول شیمی درمانی بشن؟

گفتن اگر دکتر پیدا نکنید برای درمان بهتره شیمی درمانی بشه،ولی همه اتفاق نظر داشتن اول بتونین عمل کنید بهتره،و اینکه بابام بیحال و ضعیف شده و درد داره به خاطر همین دنبال اینم زودتر عمل بشه بهتره
به خاطر این بی حالی میتونیم امپول تقویتی بزنیم؟

امپول تقویتی خیلی فایده ای نداره ولی ضرری نداره
الان که عمل نمی کنند، شیراز هم گرفتار میشید
اگر بعد از تعطیلات تونستید همین تهران برای عمل هماهنگ کنید بهتره
اگر نشد به من بگید، مدارک را باید بفرستید شیراز و اگر اوکی شد پدرتون برن

یکی از دوستان اونجا خونه دارن میتونیم بریم اگر بعد تعطیلات زحمت بکشید ممنون  میشم چون اخرین بار دیروز که رفتم جلو در اتاق عمل بیمارستان فیروزگر بهم گفتن بخاطر کرونایی بودن بیمارستان عمل ها فعلا هیچکدوم انجام نمیشه تا پایان فروردین بعدشم معلوم نیست چی بشه
تشکر ،انشااله هرچی از خدا میخواین بهتون بده ،یک دنیا ممنون
سلام اقای دکتر بابا امروز ازمایش دادن گلبول های سفیدشون بالاس طبیعیه؟زدم تو اینترنت زد به خاطر عفونته

سلام
ازمایشات خیلی خوب شده و زردی کم شده
گلبول سفید در این حد مهم نیست

🙏
بازم سلام اقای دکتر شرمنده من مزاحم میشم پدرم از عصر سوزش و درد سر معدش داره و نسبتا زیاده

سلام
درد بخاطر سرطان پانکراسه
اکسی کودون بخورند

چندش رو بگیرم اقای دکتر
اقای دکتر داروخونه شهر ما نداشت داروی دیگه ای نیست برای این درد

درد سرطان پانکراس زیاده و نیاز به مخدر داره مثل اکسی کودون.
اگر نیست گاباپنتین 300 روزی یکی بخورند

اقای دکتر خواهش میکنم یه دکتر برای عمل پدرم پیدا کنید ،پدرم جلوچشممون داره درد میکشه کاری هم از دستمون بر نمیاد
🙏
سلام اقای دکتر صبحتون بخیر،مبصری هستم ،من تهران دکتر جراحی پیدا نکردم که بتونه این عمل رو انجام بده ،شما گفته بودین اگه تهران جراح خوب پیدا نکردین خبر بدین من شیراز وقت بگیرم،جهت یاد اوری پیام دادم،بازم ممنون

سلام
همه مدارک، اندوسونو ، سی تی اسکن، ام ار ای، ercp بفرستید تا نظر جراح بگیرم
با آخرین ازمایش

سی تی اسکن کبد و شکمم انجام دادم فردا جوابش میاد اقای دکتر
پدرم چار سال پیش عمل روده بزرگ انجام دادن و کاملا برداشتن و شیش جلسه شیمی درمانی شدن با یه دکتر مشورت کردم گفتن اگه ادامه ی سرطان روده باشه نمیشه جراحی کرد ولی من با دکتر صفریان متخصص خون مشاوره کردم گفت احتمالش یک در صده برای اینکه خیالمون راحت بشه باز برامون یه ازمایش نوشت که فردا انجام میدیم

صحبت کردم، نظر یکی از جراحهای تیم پیوند شیراز این بود که قبلش شیمی درمانی بشن

شنبه صبح در بیمارستان ابو علی سینا شیراز ویزیت میکنند
میتونید مدارک را بهشون نشون بدید

گفتن بعدش میشه عمل کرد ،تشکر ،
میشه اسم دکتر رو هم بگین؟

آره بعد از شیمی درمانی ، عمل بهتر جواب میده

تشکر اقای دکتر انشااله هرچی از خدا میخواین بهتون بده
سلام اقای دکتر ،خسته نباشید،اقای دکتر من برای شیمی درمانی رفتم خدمت دکتر واعظی گفتن قبلش عکس هسته ای بیمارستان شریعتی بگیرین که چک کنیم ببینیم از مریضی قبلیشون نباشه این مریضی ،منتها اینجا وقت بلند مدت میده ،مزاحم شدم ببینم امکانش هست شما سفارش کنید چون باید زودتر شیمی درمانی بشن،تشکر

سلام
من با بخش هسته ای ارتباطی ندارم
دکتر واعظی خودشون میتونند سفارش کنند

🙏
سلام اقای دکتر ببخشید دوباره مزاحم شدم بابام از صبح دوباره معدش درد شدید گرفته قرص مسکن و امپول مسکنم زده یه دو ساعت خوب بوده باز درد گرفته ،احتمال جابجایی استند هست
شما خودتون چه زمانی بیمارستان هستین
اقای دکتر به نظرتون ببرمش بیرون ام ار ای کنن بهتر نیست اون سری اوردم سه روز نگهش داشتن تا دوباره ای ار سی پی بشه

سلام
سرطان پانکراس درد زیادی ایجاد میکنه

استنت در کم کردن درد نقشی نداره

اخه اقای دکتر سری قبل که اینطوری شده بود استند جا به جا شده بود
اکسیکودون و امپول کدرولاک زده
شنبه جلسه اولشونه

بهترین درمان درد شیمی درمانی و اگر باز درد داشتند، تزریق با اندوسونو در داخل اعصاب پانکراس

اقای دکتر ببخشیدا دیشب غذای سنگین خورده و شکمش کار نکرده تاثیری نداره
دکتر جراح هم گفتن اگه درد گرفت تریاک دردو تسکین میده نظرتون چیه

ممکنه
در هر صورت درمانش همینه
غذای چرب و سنگین نخورند

تشکر  اقای دکتر ایشالا هر چی از خدا میخواین بهتون بده ،خانواده من لحظه ای نیست شما رو دعا نکنن
اقای دکتر شرمنده باز پیام دادم.دردش قابل کنترل نیست دیگه براش میتونم باز امپول مسکن بزنم یا دارویی استفاده کنم دردش کمتر بشه صبح کترولاک زده
تریاک میتونه استفاده کنه

کتورولاک باز هم بزند
تریاک یکی از عوامل مهم سرطان پانکراسه

مسکن قوی تر چیزی نیست کل معده و شکمش درد شدید داره، نیازی نیست بیارمش بیمارستان؟

باید زودتر شیمی درمانی شروع بشه
تزریق درون اعصاب پانکراس هم بصورت سرپایی توسط دکتر محمدنژاد انجام میشه

دربیمارستان شریعتی؟
شما نمیدونید کی بیمارستان هستن؟که زود تر ببرمشون کمتر درد بکشن

هر روز بجز شنبه ها هستند ولی اول باید مدارک و بیمار را ببینند
توی کلینیک مسعود ویزیت میکنند
اونجا نوبت ویزیت بگیرید

🙏
سلام اقای دکتر ،بابا علاوه بر درد لرز هم کرد صبح ،دقیقا مثل زمانی شد که استند جا به جا شده یه موقع مجدد استند جا به جا نشده چون الان هم استند ساده داره هم دم خوکی،نیازی به سی تی اسکن یا ام ار ای نیست

سلام
عمس کمکی نمی کنه
ازمایش بدن
آنزیمهای کبدی

اسم ازمایش ها رو میفرمایید؟باید ماشتا باشن؟

ماشتایی میخواهد
CBC
Bun Cr
AST ALT ALP BILI
ESR CRO

الان با توجه به دردش ما دوازده ساعتی یه کدرولاک میزنیم تا فردا که ازمایش بدن و شیمی درمانی بشن،مشکلی نداره؟
اقای دکتر، دکتر ازمایشگاه گفتن نیاز به ناشنایی نیست ولی اگر ناشتا باشه بهتره،با حدود دو ساعت ناشتایی ازمایش انجام دادم
اون یکی نمیاد من یه صفحه جدید باز میکنم