د.ا
عنوان :

علائم کرونا

متخصص داخلی
باسلام
دیروز عصر تنگی نفس داشتم بعد حدود یه ساعت لرز گرفتم وسرگیجه واستخون درد آخرشب تبم 38 ونیم بود یه شیاف 125 کودکان داشتم خونه اونوگذاشتم تبم اومدپایین امروز تب ولرز وسرگیجه ندارم ولی تنگی نفس مختصر دارم واستخون درد ونفس عمیق میکشم سینم درد میگیره میشه راهنماییم کنید چکارکنم چون دوتا بچه کوچک دارم ممنون میشم
دوهفته پیش عکس ریه انداختم گفت مشکلی نداره فقط آثار پونومنی از قبل مونده

سلام
در سامانه
Salamat.gov.ir
اطلاعات را تکمیل نمایید
تعداد تنفس بالای 24 در دقیقه نیاز به مراجعه جهت گرافی قفسه صدری دارد
نکات پیشگیری از انتقال به فرزندان را رعایت نمایید برای دریافت اطلاعات نرم افزار بهزی را نصب نمایید

آیا نیاز به سی تی اسکن دارم

مگر شما قبل از آن علائم تنفسی داشتید؟

چون قبلا ذات الریه داشتم بعداز سرماخوردگیهای شدید شاید سالی یک بار تنگی نفس میگیرم اما ازاول اسفندکه سرماخوردم تاالان خیلی دچارتنگی نفس وسرگیجه میشم تا پریشب که تب ولرز وبدن درد هم گرفتم الان همه علائمم برطرف شده ولی کمی تنگی نفس دارم دکتررفتم برام سی تی نوشتن ولی هنوز انجام ندادم

سلام
با توجه به سابقه بیماری ریوی موافق سی تی اسکن ریه هستم ولی آن را در یک مرکز با استاندارد رعایت بهداشتی انجام دهید

بنظرتون سی تی اسکن جم خوبه برم یا بیمارستان
اگه ممکن معرفی کنید کجابرم تهرانم

خوب است سی تی بابک نیز بهداشتی است

🙏