م.م
عنوان :

آیا مشکلات معده میتواند باعث تنگی نفس شود

متخصص داخلی
با سلام من قبلا مشکل معده داشتم پیش خودتون اندوسکپی کردم گفتید عفونت معده هست،ککمی بهتر شدم، الان یک ماهه نفس تنگی دارم جناق سینه ام میسوزه، احساس سرفه دارم ولی سرفه نم کنم،با فعالیت وورزش احساس سنگینی سینه ام بیشتر میشه،مشکلم چیه

سلام
حتما جهت معاینه و گرفتن نوارقلب و عکس قفسه سینه به اورژانس بیمارستان مراجعه فرمایید

به متخصص قلب هم مراجعه فرمایید

🙏