م.ف
عنوان :

خونریزی در مدفوع

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام خسته نباشید من 24سالمه و حدود یک ماه پیش بعد از فعالیت زیاد متوجه وجود خونریزی شدید همراه مدفوع از خودم شدم و به دکتر مراجعه کردم ک ایشون دستور آزمایش دادند، آزمایش خون و مدفوع دادم ک مشکلی نداشت بعد دستور اندسکوپی دادند که به علت ویروس کرونا نتونستم انجام بدم ، توی این یک ماه این مشکلو نداشتم تا اینکه امروز توی روستامون کوهنوردی کردم و دوباره به شدت با این مشکل روبه رو شدم الان ممنون میشم یه مشاوره بهم بدید که علت این مشکل چی میتونه باشه و توی این شرایط توصیه میکنید که چیکار کنم ممنون

سلام
معمولا یبوست دارید یا اسهال؟

اسهال خیلی کم

خون اول مدفوع هست یا وسطش یا آخر مدفوع؟

خون هم وسط مدفوع هست و هم به صورت جداگانه و زیاد

حتما باید کولونسکپی بشید تا تشخیص درست گذاشته بشه

بنظرتون باید الان اورژانسی اجام بدم یا بذارم واسه بعد؟
بعد از کرونا

کرونا حداقل تا اواخر اردیبهشت ادامه داره و اگر خونریزی دارید بهتره زودتر انجام بدید

و میخواستم بدونم که چه بیماری هایی باعث وجود این مشکل میشند
نگران کننده هستند یا خیر ، ممنونم

ممکنه فقط بواسیر باشه ولی احتمال بیماری التهابی روده و پولیپ هست که درمان دارند و باید بموقع تشخیص داده بشن

🙏
ممنونم و خدانگهدارتون