ف.م
عنوان :

قرص خواب اور

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام دکتر جان من آسم و الرژی دارم .. برای الرژی قرص تلفست (فکسوفنادین ) مصرف میکنم و برای اسم هم اسپری بینی و دهان میزنم ..یک قطره بتا متازون هم برای بینی مصرف میکنم.. راستش دنبال یک قرص خواب اورم که شبا بتونم بخوابم .. چون بعضی وقتا تنگه نفس میشم.. قبلا الپرازولام مصرف میکردم .. الان دیدم نوشته که با انتی هیستامین ها تداخل داره میخوام قطعش کنم .. یه نفر دیگه هم میگفت ملاتنین بخور ..اونم تو اینترنت زدم نوشته بود برای بیمار های خود ایمن خوب نیست .. چون منم آسم و الرزی دارم ترسیدم از اونم .. اگه امکانش باشه کمک کنید یه قرص معرفی کنید مشکل منو حل کنه

سلام. کسی که تنگی نفس داره بهتره قرص خواب نخوره. چون اگر شدیدا خواب آلود بشه ممکنه نفهمه. ملاتونین جزو هورمونهای طبیعی بدن است و میتونید استفاده کنید. مخصوصا مدل اسپری اون که از قرص هم بهتر است. ملاتونین با داروهای نقص ایمنی تداخل داره که البته جزو داروهای شما نیست و لذا ضرری براتون نداره. اثرش هم معمولا از آلپرازولام خفیف تره

🙏
اگه امکانش باشه دوز مصرفی ملاتنین رو بگید
قرص دیگه ای نیست دکتر که از اینا بهتر باشه ؟

قرصهای دیگه قویترند و پیشنهاد نمیشه
ملاتونین قرص 3 میلی داره.
مثلا قرص زولپیدم هم هست که 5 میلی و ده میلی داره و باید موقع درازکشیدن مصرف بشه