ا.ج
عنوان :

سرفه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
پسر 12 ساله ام از تاریخ 28 اسفند سرفه خشک داره .روز 3 فروردین به پزشک عمومی مراجعه کردیم . و با توجه به اینکه فرزندم در 3 سالگی دچار آسم کودکان بود تشخیص ایشان آلرژی بود. و داروهای : قرص فکسوفنادین ، شربت دیفن هیدرامین و قرص موکولین تجویز فرمودند. ولی پس از 4 روز سرفه های خشک ادامه دارد و تقریبا در زمان خواب سرفه ندارد. بزرگواری فرموده و راهنمایی بفرمایید. سپاس از حضورتان.

با سلام و احترام
1-لطفاً با وسیله شستشوی بینی پاک روزی 2 تا 3 بار به آرامی بینی را شستشو دهد
2- از خوردن غذاهای محرک چون سیر و پیاز و ترشی زیتون و فلفل و فست فود و نوشابه و شکلات و ... به شدت بپرهیزد
3- از شربت ها یا دمنوش های گیاهی حاوی آویشن یا نعناع و پونه استفاده کند
4- به نظرم با همین داروها و و بدون نیاز به داروهای قبلی بهبود می یابد

درصورت تداوم علائم 5 روز دیگه با من تماس بگیرید

🙏