ش.ص
عنوان :

قلب درد و نفس تنگی

متخصص قلب و عروق
سلام وقت بخیر
دو هفته هست که درگیر نفس تنگی قلب درد و درد در قفسه سیته در پشت و جلوی هر دوطرف بدنم هستم . اوایل دست و پام یخ میکرد دهنم گز گز میکرد و و ببحال میافتادم و درد قلبم کمتر بود ولی الان بعد از گذشت دوهفته انرژی در بدنم ندارم . قلب دردم و درد ریه هام بیشتر شده . من هفته پیش رفتم دکتر قلب البته من پرولاپس و میو کاردیت و رماتیسم خفیف قلبی دارم چند تا دارو دادن بدتر شدم و بهم گفتن مصرف نکنم . سه روز هیدروکسی کروکلین مصرف کردم ولی امروز قطع کردم چون رفتم از ریه ام عکس گرفتم و گفتند کرونا ندارم . در حال حاضر ریه هام خس خس میکنه . تل فست مصرف میکنم ولی علایمم بهتر نشده و در گلو سوزس دارم و قلب درد و نفس تنگی روز به روز خسته ترم میکنه . سرم ناگهانی داغ میشه و گاهی گز گز میکنه . لطفا کمکم کنید . خیلی خستم . ممنون

تصویر مدارکتون رو لطفا بفرستین

عکس ساده یا سی تی ریه گرفتین ؟

تست PCR برا کرونا دادین ؟
CBC ?
ESR? CRP ?

سی بی سی ندادم ولی اسکن ریه گرفتم گفتن سالمه فقط این رو انجام دادم الان عکس رو میفرستم خدمتتون و اکوی قلبم رو

آزمایش خون ندادین ؟CBC ? ESR? CRP ?
تست PCR برا کرونا دادین ؟

اقای دکتر دست خودم نیست نمیخوام اضطراب داشته باشم
بصورت ناخوداگاه میاد سراغم
خیلی قلب و قفسه سینم درد میکنه
هیچ انرژی و جونی واسم نمونده دیگه
قلبم سنگینه
انگار وزنه اویزونه بهش به معدم میزنه
و هر بار نفس عمیق میکشم کلی انرژی مصرف میکنم و قلبم و ریم تیر میکشه
نه
آزمایش خون ندادم بهم گفتن عکس ریه ملاکه
اکو ی قلب کردم واستون فرستادم
اقای دکتر حس میکنم اگه ازیترومایسین استفاده کنم بعتر شم
خس میکنم عفونت داره که به قلبم فشار میاره
چون خس خس و سوزش مثل الرژی و سرماخوردگی
چون بینیم مثل حالت سرماخوردگی گرفته بود و چشایی و بویایی نداشتم و دل درد و بیرون روی هم داشتم
الان چشایی و بویاییم بهتره ولی بینیم که میگیره واسم سخت تره نفس کشیدن
امروز قرص سیتریزین بجای تل فست استفاده کردم
شبا واسه این که بخوابم الپرازولام میخورم
الان عکس از ریه ام شفافه؟

اول بذارین یه ذهنیت رو در مورد خودتون حل کنید

در اکو شما نرمال هست و اصلا جای نگرانی نداره ،حالا تشخیص پرولاپس و میو کاردیت و رماتیسم خفیف رو بر چه مبنایی فرمودین ؟؟؟ پس قلبتون بر اساس این اکو این مشکلات رو نداسته

نکته دوم : در فصل شیوع این ویروس شما علایمی داشتین که پزشک شک به کووید 19 میکنه ؟

چرا تست ها درست انجام نشده چرا CBC ندادین ؟ و جرا کلروکین دادن ؟

احتمالا خودتون شروع کردین ؟؟؟!!!

دکتر قلبم بر اساس علائمی که گفتم گفتن که کروکلین مصرف کنم حتی اگر کرونا ندارم
ولی سه روز مصرف کردم و دیگه مصرف نکردم
عکس ریم به چه صکرته
به من گفتن ریم درگیر نیست و نرماله
الان دو هفتست درگیرم
گفتن علایم کرونا یا رو به بهبود میره یا تشدید میشه و نفس تنگی خیلی شدیدی میشه
بدون سی بی سی عکس ریه کفایت نمیکنه؟
اقای دکتر
من دو بار دکتر رفتم میگفتن پنیک اتک هست و نیازی به عکس و ازمایش نیست
امروز خودم گفتم عکس بنویسید که بگیرم چون حالم خوش نیس

در حین مصرف کلرکین نوار قلب روزانه گرفتین ؟

نه
من امروز فقط عکس از ریه گرفتم ببینم کرونا دارم یا نه
مطبهای خصوصی تعطیله متاسفانه
بیمارستلنها پر از بیماران کروناییه
شما تشریف دارید حضوری بیام خدمتتون
امروز کلروکین رو مصرف نکردم دیگه
چرا پس دکتر قلبم بهم گفت هم چرولاپس دارم هم میوکاردیت و
رماتیسم خفیف
یه سری دارو داد که کلا قلبم بهم ریخته از اون روز
که البته دو روز داروهای قلبم رو استفاده کردم وقای دیدم قلبم بهم ریخت دیگه مصرف نکردم و سه روز کلروکین مصرف کردم

چرا هیدروکسی کلروکین رو قطع کردین ؟ عوارض اذیت کرد

احساس کردم قلب دردم بیشتر میشه
اقای دکتر عکس ریم چطوره؟ سالمه؟
من میتونم فردا ازیترومایسین بخورم
اقای دکتر خیلی گیجم
هر کسی یه چیزی میگه
هم گیجم هم خسته
پس این درد کشنده ریه و قلب و نفس تنگی دردناک و درگیری قفسه سینم و درد پشتم از چیه
ممکنه عفونت تو بدنم باشه
میتونم ازیترومایسین استفاده کنم؟
هیدروکسی رو قطع کنم؟

اگر بر اساس علایم شما فرض کنیم مبتلا به این بیماری شده باشین ، داره با کمترین عارصه سیرشو طی می کنه (البته من بدون CBC,CRP,ESR, PCR )نمی تونم بگم قطعا اینطوره

حالا بر فرض این موضوع در صورت داشتن مشکلات تنفسی دارو دادن لااقل میل منید

اکوی من برای هفته قبل بوده
بعد از اولین حمله تنفسیم
من هیدروکسی رو قطع کنم ؟
ازیترومایسین میتونم از فردا مصرف کنم؟
و سیتریرین بهتره یا تل فس

و در کنار همه اینا برا اضطراب شدید که عملکرد شما رو مختل نکنه و بتونین در ارامش پیگیر کارا باشین الپرازولام سبح وشب مصرف منید ،

دارویی صلاح میدونید که مصرف کنم؟
کلداکس یا چیز دیگه
اقای دکتر من قرص خواب که میخورم بدون نفس تنگی میخوابم
صبحم مصرف کنم مشکلی نیس؟
یکی کامل؟
ازیترومایسین رو چطور
مصرف کنم از فردا
که عفونتی اگه هست از بین بره
هیدروکسی رو قطع کنم

عمده مشکلات شما اختلال اضطرابی است که امروزه در جامعه در من شما دیگران بسیار شایع است .با توجه به اقدامات انجام شده ، الپرازولام فعلا حتما مصرف کنید

بقیه چیز های ازاردهنده را بفرمایید دارویی مناسب در این شرایط عرض کنم

چقدر در روز مصرف کنم
شبا یکی کامل میخورم

ازیترو خیر فعلا لازم نیست ، سی تی خوب بوده ، تب ندارید ، سرفه ندارید

سیتریزین رو چی
چون خس خس و حالت آلرزی دارم
گلوم حالت آلرژیکه

الان که با من مشورت می کنید تنگی نفس چطوره ؟

بله
تنگی نفس که دارم
گرفتگی بینی هم دارم
یه موقع کیپ میشه اذیتم میکنه
تو این دوهفته تنگی نفس مدام داشتم
مخصوصا شبا
در طول روز کمی بهترم

شربت سودوافدرین برا گرفتگی بینی

اکسیژن خون رو اندازه گیری کردن ؟؟؟

فعلا اینا کافیه ، تغذیه مناسب ، ارامش روانی ؛ رعایت فاصله از اعضای خانواده ، اگر تب سرفه تشدید تنگی نفس پیدا کردین باید بررسی بشین .که انشاالله نمیشین

اگر تصمیم گرفتین کلروکین رو دوباره مصرف کنید حتما قبلش نوار قلب میخواد اگر مجاز به شروعش بودین روزانه نوار قلب لازمه

مصرف همزمان کلروکین با داروهایی مثل ازیترومایسین--لووفلوکساسین---تیوفیلین خطرناکه ، مد نظر داشته باشین

شما مطب تشریف دهرید؟
اکسیژن خونم 92 بود
تنگی نفس رو مدام داشتم تو این دوهفته که کم و زیاد میشه
نفرمودید سیتریزین رو مصرف کنم یا خیر؟

بهتره با خیال راحت زندگی کنید لطفا، اگر خیلی نگران بودین این ازمایشات رو چک بفرمایید و به من اطلاع بدین
CBC
,ESR,CRP
LDH,
TROPONIN
البته عرض کردم ترجیح میدهم کارهای گفته شده را انجام دهید در صورت تغییر بالین اطلاع دهید، فعلا از منزل خارج نشوید. اگر لازم بود شما را حضوری ویزیت خواهم کرد اصلا نگران نباشید.

🙏
سلام وقتتون بخیر
اقای دکتر میخواستم بیام مطب خدمتتون
اکو و نوار قلب بگیرم و وضعیت قلبیم رو چک کنید لطفا
امکانش هست
میشه خواهش کنم ببام
قلب درد اذیتم میکنه
و نفس تنگی

سلام شما ده روز قبل با همین علایم اکو شدین و همه چی خوب بوده لطفا اروهای توصیه شده را استفاده کنید ، و از منزل خارج نشوید .

اقای دکتر علایم قلب درد نداشتم بعد از مصرف قرص قلب درد های بدی سراغم اومد که دارو ها رو قطع کردم
احساس میکنم ریتم طبیعی قلبم بهم خورده و دچار مشکل شده
و اذیت میشم

احتمالا به خاطر اضطراب pvc میزنه

اگر مطب تشریف دارید بیام امروز
امکانش هست ؟
حداقل برای اضطرابم هم مفیده و مطمئن میشم
چون درد واقعا خستم کروه
من هیچ احساس آریتمی در قلبم حس نمیکنم
درد و سنگینی قلب و قفسه سینه و پشت و تنگی نفس به مدت 14 روزه که داره انرژیم رو میگیره
علایم قلبی من بعد از اکوی اول بارز شد و قبلش نبود

منطقی نیست از منزل خارج نشین ، در صورت اصرار ازمایشات توصیه شده رو چک کنید ، ولی تاکید میکنم الپرازولام صبح و شب مصرف کنید . به هر دلیلی از منزل خارج بشین شانس ابتلا رو بالا میبرید در صورتی که علایم شما به احتمال خیلی زیاد اضطرابی است پس ریسک نکنید

برای خس خس سینم سیتریزین بخورم ؟

بله روزی یک عدد، مهم تر الپرازولام است

با عرض معذرت
دیفن هیدرانین کامپاند هم میتونم برای خلطی شدن سینم استفاده کنم
🙏