م.ق
عنوان :

احساس سنگینی و فشار روی قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام.
3-4 روزیه که روی قلبم احساس سنگینی و فشار دارم. گهگاه یه سوزش سکه ای هم احساس میشه.
میترسم با توجه به سابقه ناراحتیم، با مشکلی جدی مواجه شده باشم و بشدت مضطربم کرده.
شرایط قرنطینه و کرونا هم باعث شده از مراجعه حضوری بشدت بترسم.
من سه ماه پیش با تپش قلب و فشار 15 روی 10 و احساس درد روی قلبم و دست چپم و کمی سردرد به دکتر مراجعه کردم و بعد از گرفتن نوار قلب و آنژیوگرافی به من گفته شد که دریچه پایین سمت چپ قلبم موقع بسته شدن، درست بسته نمیشه!
داروهایی که بهم داده شد:
والزومیکس، کونکورد، روپیکسون و آسپرین
تقریبا بعد از 10 روز حالت سبکی سر و دردی که توی سرم بود خوب شد و قلبم هم انگار عادی شده بود.
32 سالمه.
پیشاپیش ممنونم.

و اینکه تا به حال اکوکاردیوگرافی انجام داده اید ؟

الان 115 روی 80 و تو این 3-4 روز هم عموما همین بوده

لوزامیکس و کنکورد رابا چه دوزی و چندبار در روز میخورید؟

ببخشید فکر کنم اشتباهی نوشتم آنژیوگرافی! منظورم همون اکو بود!
والزومیکس 80/5
کنکورد 2.5
روزی از هرکدوم یکی
و اینکه بعضی اوقات مثل الان یه صدای خس خسی هم میشنوم که بنظرم از قلبمه

قرص کنکوررد را دوبار در مصرف کنید
غذاهایی که مصرف میکنید کم نمک باشد
و بعد از عادی شدن اوضاع تست ورزش انجام دهید.اگرچه احتمال بیماری قلبی در شما پایین است
موفق باشید

البته برای تجدید دارو که رفتم داروخونه بجای کنکورد بهم بیزوپرولول داد. آیا تاثیری داره؟
طولانی شدن این درد خطرناک نیست الان؟
دوبار یعنی مثلا یکی صبح یکی شب؟ یا تو یه نوبت دوتا بخورم؟
شرمنده بابت سوالاتم و ممنون از پاسخگوییتون.

کنکورد همون بیزوپرولوله فرقی نمیکنه. ولی کنکورد مواد سازندش خارجیه و با کیفیت تره.
دوبار در روز مصرف کنید.
نگران نباشید بعیده مشکل مهمی باشه. تا اینکه بتوانید تست ورزش انجام بدید.
اگر درد یا سنگینی سینه شما با راه رفتن یا عصبانی شدن بدتر میشه تست ورزش رو زودتر انجام بدید و گرنه احتمالا سنگینی سینه شما بعلت فشارخونبالای شماست.