ف.ص
عنوان :

سردرد

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خسته نباشید
مادرم 41سالشون است و با توجه به ازمایشاتی که چند ماه گذشته انجام داد غذه هیپوفیزش بزرگ شده و پرولاکتین بالایی دارن دو روز است که سردرد شدیدی دارد و گاهی دچار سرگیجه و حالت تهوع میشود
قبلا دکتر برایش داستینکس تجویز کرده بود ولی الان اون دارو رو نتونستیم تهیه کنیم تاثیر چندانیم نداشت
در حال حاضر با توجه به این که نمیتوانیم از خانه خارج شویم چه دارویی باید تهیه کنیم

سلام
چقدر براشون تجویز شده بود؟ از کی قطع کردید؟

یکسال داستینکس نیم مصرف میکرد و یک ماهه قط کرده
بله پریود میشه

باید مجددا شروع کنید
چون اون خارجی هست و ممکنه تهیه اون سخت باشه قرص کابرگولین 0.5 تهیه کنید و هفته ای یکی مصرف کنند. چون یک سال پیش MRI شده اند بعید هست که سردرد علت دیگری داشته باشد و احتمالابا قطع دارو هیپوفیز مجددا بزرگ شده و علایم ایجاد کرده
لطفا دارو را تهیه و مصرف کنند.

باشه چشم خیلی ممنون
🙏