س.م
عنوان :

پوست مختلط، نیاز به شفاف شدن

متخصص پوست، مو و زیبایی
با درود،
من یک دختر 31 ساله هستم با پوست مختلط و تقریبا جوش نمی زنم. اما احساس می کنم پوستم کدر هست و منافذ باز داره. چند سال پیش متخصص پوست برای من کرم روشن کننده ی رکسول رو تجویز کردن که بسیار راضی بودم. اما الان دیگه در بازار نیست، لطفا کرم یا سرمی مثل اون به من پیشنهاد کنید. یا اگر توصیه ی دیگه ای دارید.
با سپاس

سلام ررای رفع کدری پوست داروهای مختلفی وجود دارد اما بهتر است پوست شما از نزدیک حصوری یا ویدیویی مهاده شود و داروی اختصاصی مناسب تجویز شود اما مصرف کرمهای حاویAHA و ویتامین سی میتواند مفید باشد که درصد آن بهتر است بعد از رویت پوست تجویز شود و للبته برخی پروسجرها مثل پیلینگ با اسیدهای میوه و یا میکرودرم ابریشن یا میکرونیدلینگ و مزوتراپی نیز میتوانند بسیار موثر تر و سریعتر از دارو ها عمل کنند

🙏
با تشکر از شما، فکر نمی کنم به پیلینگ یا روشهای فیزیکی نیاز داشته باشم. چیزی مثل همون کرم رکسول که گفتم، فقط کمی قوی تر چون سنم بیشتر شده.

🙏