پ.م
عنوان :

درد در چپ سر

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام وقت بخیر خانوم دکتر من تقریبا 3 هفته میشد استرس شدید داشتم و پرخاشگر شده بودم بعد دو هفته بعد اون سر درد در سمت چپ سرم روزی 3 4 بار بصورت شدید میامد بصورت لحظه ای بود .... این علائم رو 3 4 روز تجربه کردم ... بعد این علائم سمت چپ سرم با پیشانیم و درد شدید گردنم سمت چپ دارم ...ناحیه پشت گوشم درد داشتم و یکم ورم داشتم یکم پشت گوشم بهتر شده ولی پشت گردنم سمت بیشتر شده دردش .... بعضی وقتام گیجگاه سمت چپم درد داره ... گردنم طوری نیست که بگم مداوم هست دردش یه لحظه که میگیره میزنه کلا بالای سمت چپ سرم و پیشانیم بالای ابروم کلا فقط سمت چپم درد میکنه بعضی وقتا این درد زیاده و با وضع پیش امده ام آر آی امکان پذیر نیست 28 سالمه سابقه نداشته اینطور بشم لطفا راهنماییم کنین 7 8 روزه این وضعم فقط استامینوفن ساده مصرف میکنم

سلام. باردار نیستید ؟ همراه سردرد تهوع و استفراغ و تاری دید و دوبینی ندارید؟

سلام خیر باردار نیستم خیر هیچ کدام رو ندارم
تنها فقط استراحت کردنی و با مصرف استامینوفن یکم بهترم

سردردتون اصطلاحا سردرد سویکوژنیک ( سردرد با منشا دیسک گردن ) هست، حتما بعد دوره کرونا، ام ار ای مغز و گردن انجام بدید
فعلا قرص باکلوفن 10 شبی یک عدد بخورید

خانوم دکتر بخاطر استرس این یعنی پیش آمده ؟؟
اول اصلا گردن درد نداشتم .... 4 روز اول سمت چپ سرم فقط درد کرد بصورت شدید و لحظه ای بعد تمام نقاط سر و گردنم سمت چپ

به همین خاطر عرض کردم که حتما بعدا باید بررسی بشید

🙏